Maanrakennustyöt

Maanrakennusta rautaisella ammattitaidolla

Teemme maanrakennustyöt laidasta laitaan pienistä suuriin kokonaisuuksiin. Esimerkiksi perustustyöt, ojien kaivuut, kunnallistekniikat, salaojitukset, tienpohjatyöt, talonpohjatyöt ja muut maanmuokkausurakat.

Käytössämme on monipuolinen ja tehokas kalusto, joka yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen kohteessa kuin kohteessa.

Tutustu maanrakennus palveluihimme

talonpohjan kaivuutyöt

Omakotitalon rakennustyöt alkavat pohjatöiden teolla. Perustusten ja pohjatöiden tekeminen huolella on tärkeää, sillä rakennus seisoo perustustensa varassa koko elinkaarensa ajan. Perustusten rakentamisessa tehdyt virheet ovat erittäin hankalia ja kalliita korjata, pahimmissa tapauksissa jopa mahdottomia.

pihamaanparannustyöt

Piharakentamisessa perustamistyöt ovat onnistuneen lopputuloksen kannalta erittäin tärkeät.Toimiva salaojitus, laadukkaat eristeet ja maa-ainekset yhdistettynä huolelliseen toteutukseen, varmistavat pihan, joka pysyy ryhdissään vuosikymmeniä.

Nurmikot

Kaunis nurmikko houkuttelee viettämään aikaa pihamaalle. Nurmikon rakentaminen alkaa pohjatöistä ja vasta sitten voidaan rakentaa kaunis ja pitkäikäinen nurmikko.
Nurmikkoalueen koolla ei ole meille väliä – esimerkiksi omakotitalon nurmikko voi olla mitä vain muutamista neliöistä satoihin neliöihin. 

Salaojien rakennustyömaat

Salaojat ja niiden rakentaminen laadukkaasti on perusta terveelliselle asumiselle. 

Tietyöt ja liittymät

Kysy tarjousta tien pohjasta sekä teiden hoidosta.

maansiirtotyöt, maan-ajot, maan poistot

Meiltä onnistuu maansiirto rakennuskohteisiin, sekä maa-aineksen hävitys työmailta. 

Soita ja kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö

Jätä tarjouspyyntö